mijnReclassering nu ook in Amsterdam!

Met trots stellen wij onze nieuwe Amsterdamse reclasseerder Lieke Dodkin voor. Geen kleintje! Een psychologe die jarenlange ervaring heeft als onderzoekster en rapportrice voor Reclassering Nederland met als standplaats Amsterdam.

 

Lieke is sinds 1 september 2018 breed inzetbaar voor het in kaart brengen van de sociaal maatschappelijke status van gedetineerde en niet gedetineerde cliënten en het opmaken van voorlichtings- en schorsingsrapportages. Ook in alle andere gevallen waarin cliënten behoefte hebben aan rapportage voor de rechter, kunt u hier een aanvraag indienen. Zo wordt onze landelijke dekking steeds meer een feit.

 

mijnreclassering, jouw reclassering!

 

 

 

Nieuwe flyer mijnreclassering.nl

mijnreclassering.nl lanceert nieuwe website

Na ruim 3 jaar was het tijd voor een nieuwe, frisse look. Vandaar deze nieuwe website, waarmee we u nog beter van dienst kunnen zijn. Wat we doen is inmiddels wel duidelijk en blijft hetzelfde:

 

Binnen 14 dagen of sneller als het moet, leveren wij particuliere reclasseringsdiensten, al dan niet in het kader van voorlopige hechtenis. Voorlichtingsrapportages, schorsingsrapportages, gratierapportages, second opinions etc.

 

Met heldere verwijzingen naar het aanvraagformulier, kunt u nog makkelijker en sneller een rapportage aanvragen en nemen we nog dezelfde dag contact op voor een afspraak.

 

Maak hier kennis met onze reclasseerders.

Lees hier meer over onze diensten.

Lees hier wat kosten en voorwaarden zijn.

 

mijnreclassing.nl, jouw reclassering!