Reclasseerders


mijnreclassering.nl werkt vaste reclasseerders, die landelijk werkzaam zijn. Omdat we willen uitgroeien tot een landelijk dekkend netwerk, zijn we altijd op zoek naar enthousiaste, ongedwongen en ongebonden reclasseerders met een uitgebreid netwerk en goede communicatieve vaardigheden. 

 

VACATURE: Op dit moment zijn wij concreet op zoek naar een enthousiaste vrijgevochten reclasseerder in de regio Noord-Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel). Interesse of meer info? mail info@mijnreclassering.nl of bel 06 - 430 680 29.

 

Lees hier in welke gevallen een rapportage van mijnreclassering.nl nuttig is.

Secretariaat:

info@mijnreclassering.nl

 

mijnReclasseerders:

Gerrie van Kooij

t. 06 - 164 576 85

kooij@mijnreclassering.nl

Lieke Dodkin

t. 06 - 491 797 93

dodkin@mijnreclassering.nl

Paul Rubens

t. 06 - 14 39 84 42

rubens@mijnreclassering.nl

Femke Croonen

t. 06 - 48 78 41 32

croonen@mijnreclassering.nl

Annemarie Cox

info@mijnreclassering.nlGerrie van Kooij kooij@mijnreclassering.nl

t. 06 - 164 576 85

 

Uitermate ervaren rapporteur, met overtuigingskracht in de rechtszaal. Als mens zeer positief ingesteld en altijd op zoek naar de mogelijkheden.

 

Na 25 jaar bij de Stichting Reclassering Nederland te hebben gewerkt in alle gelederen, ben ik gepokt en gemazeld op het gebied van rapportages, begeleiding, werkstraf(begeleiding), vroeghulp en electronische detentie (ET).

 

Omdat de organisatie belangrijker leek te worden dan de cliënt, ben ik mijn ambities gaan volgen. Daarom vind ik mijnreclassering zo'n geweldig idee. Flexibiliteit, betrokkenheid, klantgerichtheid, professionele objectiviteit en kwaliteit zijn de krachtige uitgangspunten, die van ons verwacht kunnen worden. 

Annemarie Cox

info@mijnreclassering.nl

 

 

Betrokken bij mijn klanten. Besluitvaardig, met oog voor realiteit en haalbaarheid. Begripvol, maar niet betuttelend.

 

Ik heb een heel leven als jeugdreclasseerder achter de rug, heb daarna weliswaar veel ander werk  gedaan, maar heb mijn belangstelling voor dit vak nooit verloren.

 

Het is een uitdaging een zo goed mogelijk beeld te geven van de persoonlijke omstandigheden van de verdachte en aanknopingspunten en mogelijkheden te vinden waar de gedetineerde mee verder kan.

 

Klantgericht denken, buiten de gebaande paden gaan en vaste patronen doorbreken! 

Ik krijg nu eenmaal meer energie van hetgeen wel kan, dan van hetgeen niet kan. Lieke Dodkin

dodkin@mijnreclassering.nl

t. 06 - 491 797 93

 

Ik ben klinisch (forensisch) psycholoog met bijna 10 jaar ervaring bij de reclassering.

 

Graag combineer ik mijn interesse in de medemens en mijn analytische vermogen met het schrijven van reclasseringsrapportages, die voor de cliënt in zijn zaak daadwerkelijk iets toevoegen naar een beter resultaat.

 

Daarnaast heb ik goede contacten binnen alle ketenpartners in en rond Amsterdam en ben vooruitstrevend als het gaat om de ontwikkeling van psychologische behandelingen met virtual reality.

 

Mijn werkzaamheden voor mijnreclassering.nl sluiten daar naadloos op aan.

Paul Rubens

rubens@mijnreclassering.nl

t. 06 - 14 39 84 42

 

Als reclasseringswerker in de justitiële verslavingszorg heb ik binnen de geestelijke gezondheid in Limburg zeven jaar alle facetten binnen het reclasseringswerk verricht: van het opmaken van adviesrapportages, het begeleiden van werkstraffen, tot het monitoren van ondertoezichtgestelden met als specialisatie jongvolwassenen.

 

 Omdat mijnreclassering.nl volledig onafhankelijk is wordt het ons als reclasseerders mogelijk gemaakt 100% op de cliënt te focussen, zonder zijn of haar problemen en beperkingen volledig uit te vlakken, maar juist met speciale aandacht voor mogelijkheden, krachten en kansen.

 Femke Croonen

t. 06 - 48 78 41 32

croonen@mijnreclassering.nl

 

Gedurende mijn 11- jarige dienstverband bij Reclassering Nederland heb ik mijzelf geëxcelleerd in het schrijven van rapportages, voor zowel de schorsing van de voorlopige hechtenis als ten aanzien van de afdoeningsmodaliteit. Ik heb oog voor de persoon en kijk verder dan de verdenking. Ik denk out of the box, ga niet voor standaard oplossingen en laat mijn creativiteit hierbij graag de vrije loop.

 

Naast mijnreclassering.nl ben ik ook werkzaam als casusregisseur en casemanager huisverboden bij Veilig Thuis, in welke hoedanigheid ik adviserend ben richting ketenpartners.

 

Door de jaren heen heb ik mij toegelegd op de meer complexe problematiek. Mijn passie voor het reclasseringsvak blijft echter onverminderd aanwezig wat maakt dat ik mij heb aangesloten bij mijnreclassering. Mijn motto is dan ook “I never teach my pupils, I only provide the conditions in which they can learn”.

 

WORDT DIT JOUW PLEK OP ONZE SITE? Op dit moment zijn wij concreet op zoek naar een enthousiaste vrijgevochten reclasseerder in de regio Noord-Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel). Interesse of meer info? mail info@mijnreclassering.nl of bel 06 - 430 680 29.