Reclasseerders


 mijnreclassering.nl werkt op dit moment met 2 vaste reclasseerders, die landelijk werkzaam zijn. Omdat we willen uitgroeien tot een landelijk dekkend netwerk, zijn we altijd op zoek naar enthousiaste, ongedwongen en ongebonden reclasseerders met een uitgebreid netwerk en goede communicatieve vaardigheden. 

Secretariaat

info@mijnreclassering.nl

 

Reclasseerders

Gerrie van Kooij

kooij@mijnreclassering.nl

t. 06 - 164 576 85

Annemarie Cox

cox@mijnreclassering.nl

t. 06 - 573 344 04 

 

Gerrie van Kooij

kooij@mijnreclassering.nl

t. 06 - 164 576 85

 

Uitermate ervaren rapporteur, met overtuigingskracht in de rechtszaal. Als mens zeer positief ingesteld en altijd op zoek naar de mogelijkheden.

 

Na 25 jaar bij de Stichting Reclassering Nederland te hebben gewerkt in alle gelederen, ben ik gepokt en gemazeld op het gebied van rapportages, begeleiding, werkstraf(begeleiding), vroeghulp en electronische detentie (ET).

 

Omdat de organisatie belangrijker leek te worden dan de cliënt, ben ik mijn ambities gaan volgen. Daarom vind ik mijnreclassering zo'n geweldig idee. Flexibiliteit, betrokkenheid, klantgerichtheid, professionele objectiviteit en kwaliteit zijn de krachtige uitgangspunten, die van ons verwacht kunnen worden. 

 

 

Annemarie Cox

cox@mijnreclassering.nl

 t. 06 - 573 344 03

 

Betrokken bij mijn klanten. Besluitvaardig, met oog voor realiteit en haalbaarheid. Begripvol, maar niet betuttelend.

 

Ik heb een heel leven als jeugdreclasseerder achter de rug, heb daarna weliswaar veel ander werk  gedaan, maar heb mijn belangstelling voor dit vak nooit verloren.

 

Het is een uitdaging een zo goed mogelijk beeld te geven van de persoonlijke omstandigheden van de verdachte en aanknopingspunten en mogelijkheden te vinden waar de gedetineerde mee verder kan.

 

Klantgericht denken, buiten de gebaande paden gaan en vaste patronen doorbreken! 

Ik krijg nu eenmaal meer energie van hetgeen wel kan, dan van hetgeen niet kan.