Reclasseerders


mijnreclassering.nl werkt op dit moment met 3 vaste reclasseerders, die landelijk werkzaam zijn. Omdat we willen uitgroeien tot een landelijk dekkend netwerk, zijn we altijd op zoek naar enthousiaste, ongedwongen en ongebonden reclasseerders met een uitgebreid netwerk en goede communicatieve vaardigheden. 

 

Lees hier in welke gevallen een rapportage van mijnreclassering.nl nuttig is.

Secretariaat

info@mijnreclassering.nl

Reclasseerders

Gerrie van Kooij

kooij@mijnreclassering.nl

t. 06 - 164 576 85

Annemarie Cox

cox@mijnreclassering.nl

t. 06 - 573 344 04

Lieke Dodkin

dodkin@mijnreclassering.nl

t. 06 - 491 797 93Gerrie van Kooij kooij@mijnreclassering.nl

t. 06 - 164 576 85

 

Uitermate ervaren rapporteur, met overtuigingskracht in de rechtszaal. Als mens zeer positief ingesteld en altijd op zoek naar de mogelijkheden.

 

Na 25 jaar bij de Stichting Reclassering Nederland te hebben gewerkt in alle gelederen, ben ik gepokt en gemazeld op het gebied van rapportages, begeleiding, werkstraf(begeleiding), vroeghulp en electronische detentie (ET).

 

Omdat de organisatie belangrijker leek te worden dan de cliënt, ben ik mijn ambities gaan volgen. Daarom vind ik mijnreclassering zo'n geweldig idee. Flexibiliteit, betrokkenheid, klantgerichtheid, professionele objectiviteit en kwaliteit zijn de krachtige uitgangspunten, die van ons verwacht kunnen worden. 

Annemarie Cox

cox@mijnreclassering.nl

 t. 06 - 573 344 03

 

Betrokken bij mijn klanten. Besluitvaardig, met oog voor realiteit en haalbaarheid. Begripvol, maar niet betuttelend.

 

Ik heb een heel leven als jeugdreclasseerder achter de rug, heb daarna weliswaar veel ander werk  gedaan, maar heb mijn belangstelling voor dit vak nooit verloren.

 

Het is een uitdaging een zo goed mogelijk beeld te geven van de persoonlijke omstandigheden van de verdachte en aanknopingspunten en mogelijkheden te vinden waar de gedetineerde mee verder kan.

 

Klantgericht denken, buiten de gebaande paden gaan en vaste patronen doorbreken! 

Ik krijg nu eenmaal meer energie van hetgeen wel kan, dan van hetgeen niet kan. 

Lieke

Dodkin

 

dodkin@mijnreclassering.nl

t. 06 - 491 797 93

 

Ik ben klinisch (forensisch) psycholoog met bijna 10 jaar ervaring bij de reclassering.

 

Graag combineer ik mijn interesse in de medemens en mijn analytische vermogen met het schrijven van reclasseringsrapportages, die voor de cliënt in zijn zaak daadwerkelijk iets toevoegen naar een beter resultaat.

 

Daarnaast heb ik goede contacten binnen alle ketenpartners in en rond Amsterdam en ben vooruitstrevend als het gaat om de ontwikkeling van psychologische behandelingen met virtual reality.

 

Mijn werkzaamheden voor mijnreclassering.nl sluiten daar naadloos op aan.